ELON i Tierp erbjuder ett brett sortiment med vitvaror, hushållsapparater, produkter inom personvård och hälsa samt luftvård och värme. Även händiga köksredskap, kokkärl och stekpannor hittar du hos oss. Vi har utökat sortimentet med belysning och ljuskällor.

På hemsidan (klicka på logon) kan du handla dygnet runt och välja antingen att hämta produkterna i butiken eller få dom hemlevererade med installationsservice som tillval. 

Vi finns också på Facebook och Instagram: EloniTierp. Där får du erbjudanden och lite annan information från oss här på Industrigatan 35.

Telefonnummer: 0293-663 30

Behöver du en ny luftvärmepump?

Som en extra service gör vi hembesök för konsultation inför köp av luftvärmepump.

Vår certifierade kyltekniker kommer och installerar din nyinköpta pump inom några veckor.

Har du möjlighet att utnyttja ROT-avdrag meddelar du oss din fastighetsbeteckning och personnummer så ordnar vi med skatteavdraget.

Reservdelar

Vi beställer gärna reservdelar till din dammsugare, köksfläkt, mikrovågsugn, vitvara och hushållsprodukt. Kom ihåg att skriva ner (eller ta bild på) modellnummer och serienummer/produktnummer från produkten så vi kan hitta den rätta reservdelen.

Vi kan köpa reservdelar till de flesta märkena på marknaden.

Det är ingen returrätt på reservdelar.

Tillbehör

Behöver du till exempel rengöringsmedel, dammsugarpåsar, fläktfilter, avloppsslangar eller LED-lampor hittar du det på vår tillbehörsavdelning. 

Kontakt:

Industrigatan 35, 815 44 TIERP
0293-663 30,  tierp@elon.se

Copyright Leif I Petterssons El AB